BAŞKAN ÖZER'DEN YENİ YIL MESAJI

31/12/2021
BAŞKAN ÖZER'DEN YENİ YIL MESAJI
2021 yılını geride bırakıyor, 2022 yılına yeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz.
Yeni yıl, bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha fazla artmasını, dünyayı etkisi altına alan salgın ve hastalıkların son bulmasını Allah’tan niyaz ediyorum.

Göreve geldiğimiz gün, içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı heyecanla 2022’de de devam edeceğine hiçbir hemşehrimizin şüphesi olmasın. Gönül Belediyeciliği anlayışımız, gayret ve azimle yaptığımız çalışmalarımız devam edecek.

Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir yer yapma mücadelemizde bizlere güç kuvvet versin.
Bu duygu ve düşüncelerle başta Güneysulu hemşerilerim olmak üzere yeni yılın hepimize, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa esenlik, huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.
Yeni yılınız kutlu olsun.