BAŞKAN RIFAT ÖZER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

23/05/2020
BAŞKAN RIFAT ÖZER'DEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Maddi ve manevi paylaşımların yoğun yaşandığı Ramazan Ayı’nın ardından gelen bayramımız, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle bu yıl ziyaretlerin olmadığı, nesillerin bir araya gelemediği farklı bir Ramazan Bayramı kutlayacağız. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen bayram heyecanı evlerimizden eksik olmasın. Bayram süresince Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN açıkladığı Ramazan bayramında 81 ilde uygulanacak sokağa çıkma yasağına vatandaşlarımızın özellikle ilçemizde ve ilimizde uyulmasına istirham ediyorum. Ülkemizde korona virüs ile mücadelede normalleşmeye doğru gidiliyor ve bayram sonrası inşallah daha güzel günler bizi beklemektedir. Tüm bu duygu ve düşünce ile bayramın, başta İslam Dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olması temennisiyle, sizleri muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.