ÖĞRENİRKEN ÜRETEN GENÇLİK PROJESİNDE SAHNE PROGRAMI, BELGE TÖRENİ VE SERGİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

13/09/2022
Güneysu Kaymakamlığı ve Belediyemiz öncülüğünde Güneysu Engelliler Derneği tarafından GSB Gençlik Projeleri kapsamında Güneysu Gençlik Merkezinde yürütülen "Öğrenirken Üreten Gençlik" isimli, engelli gençlerimiz ile gönüllü gençlerimizi bir araya getirerek, içerisinde ebru, el sanatları ve ahşap eğitimlerinin yanında, sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerinin yer aldığı projenin sahne programı ve belge töreni gerçekleşti.
Programa Güneysu Kaymakamı Muhammed İkbal YELEK ve Belediye Başkanımız Rıfat ÖZER ve daire amirleri katıldı.