Sağlıklı Nesil Sağlıklı Yaşam
Yeşilay Haftası münasebeti dolayısı ile Güneysu Halk Eğitim Merkezi`nde program düzenlendi.
04-03-2019 / Güneysu

Programa Güneysu İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, AK Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI, AK Parti Belediye Başkan adayı Rıfat ÖZER, Milliyetçi Hareket Partisi Güneysu İlçe Başkanı Ahmet BAŞ, Güneysu İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram GÜNDOĞAR, Yeşilay Rize  Şube Başkanı Selim KANDEMİR, Recep Tayyip ERDOĞAN Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi PROF.DR. Hasan TÜRÜT ve öğrenciler katıldı.
    Yeşilay Rize Şube Başkanı KANDEMİR İlçe protokolüne ve katılımcılara teşekkür ederek sözü Başhekim TÜRÜT’ e bıraktı. TÜRÜT bağımlılık ve sigaranın zararları adlı sunumunu anlattı. Sunum sonrası öğrencilerin hazırlamış olduğu bağımlılık adlı skeci ile program sona erdi.

Program sonrası İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ve Belediye Başkanı TURAN hediye takdiminde bulundu.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350