Güneysu Belediyesinden Çanakkale Gezisi
Güneysu Belediyesi Güneysu`da okuyan lise ve dengi okulların son sınıf öğrencilerini Çanakkale`ye götürüyor.
26-02-2018 / Projeler

Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada; İlçemizde okuyan lise son sınıf öğrencileri ve kuran kurslarından icazet alacak olan öğrencilerimizi Çanakkale Şehitliğini gezmelerini ve orada yatan ecdadımızı ziyaret etmeleri için kolları sıvadık. Bu programla ilgili 20 Şubatta ihalemizi yapmak için askıya çıkardık. İnşallah ihale tamamlandıktan sonra Çanakkale şehitliği gezi programını gerçekleştireceğiz. Bu programımızı geleneksel hale getirip Güneysu’da öğrenim görecek olan gençlerimizin Çanakkale ruhunu yaşamaları için amacımız her öğrencimizi Çanakkale’ye götürmektir. Dedi.

İletişim Tel : +90 (464) 344 11 05 - Fax +90 464 344 12 23 Adres : Güneysu Belediyesi Yusuf Hoca Cad. P.K 53350