Güneysu’nun Çehresi Değişiyor.
Güneysu merkezde bulunan binaların cephelerini yenileme projesi hayata geçirildi.
26-02-2018 / Projeler

Güneysu Belediye Başkanı Halil Turan yaptığı açıklamada İlçemiz merkezinde bulunan binaların dış cepheleri kimisi boyasız kimisi sıvasız kiminin de çatısı olmaması nedeni ile çirkin bir görüntü sergilemekteydi. Bu çirkin görüntüyü ortadan kaldırmak için DOKA Belediye ve vatandaşlarımızla işbirliği içerisinde yapmış olduğumuz projeyi hayata geçirmeyi başardık. Birinci etap içerisinde bulunan binaların dış cephelerini çirkin görünümünden arınıp Rize mimarisi tarzında yenilemeye kavuştu.

Belediye Başkanı Turan ,ikinci etap kısmını oluşturan binalarla ilgilide aynı çalışmayı başlattık. DOKAP a sunmuş olduğumuz proje kabul görerek kalan binalarla ilgili dış cephe yenileme projesine start verdik. En kısa zamanda çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. dedi.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018