Rize Valisi Erdoğan BEKTAŞ Veda Ziyareti İçin Güneysu`ya Geldi
07-11-2018 / Güneysu

Valilik kararnamesi ile Rize valiliğinden Zonguldak valiliğine atanan Erdoğan BEKTAŞ Güneysu İlçemize veda ziyaretinde bulundu.  Veda ziyareti için Güneysu’ya gelen BEKTAŞ’ı karşılamaya İlçe Kaymakamı Davut DÜZGÜN, Belediye Başkanı Halil TURAN, Ak Parti Güneysu İlçe Başkanı Mehmet Akif KARSLI ve eşleri katıldı.
     Belediye Başkanı TURAN ‘’ Bugüne kadar Rize’de yapmış oldukları çalışmalarından ötürü sayın valimize teşekkür eder yeni görevinde başarılar dileriz.’’ dedi.
    Sn. Vali BEKTAŞ’’ Öncelikle kendi memleketini bize emanet eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN beyefendiye teşekkür ederim. Simdi yeni görevim için Zonguldak’a gidiyorum. Ben Rize’yi oradan da izlemeye devam edeceğim.’’Dedi.
      Program sonrası İlçe Kaymakamı DÜZGÜN ve Belediye Başkanı TURAN Rize valisi Sn.BEKTAŞ ve eşine hediye takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Şefki GÜNDOĞAR ()
14/11/2018
Muhittin PEHLİVANIN Eşi (Ev Hanımı)
13/11/2018